Catering na svatbu či na celý svatební víkend Vám může zajistit Zdoňovský tým v čele s kuchařem Honzou. Honza je sázka na jistotu. Jídlo splní po chuťové i vizuální stránce ta nejpřísnější kritéria. Stěžejním a nejoblíbenějším Honzovým vybavením je gril, na kterém dokáže kouzla. Maso bere Honza výhradně z lokálních zdrojů a vždy jde o biokvalitu. Např. vepřové (mangalica) a kuřecí bere z Ekofarmy Bošina (Facebook), vyzrálé hovězí (Angus) z Diany v Trutnově a pstruhy z Chvalče (Facebook).
Honzovou přirozeností je jednoduchost v jídle i v obsluze. Naše vize je, že by catering neměl svou pompézností zastiňovat samotný svatební obřad a následné veselí. Díky tomu lze cenu za jídlo udržet v příjemné cenové hladině. Nicméně vše lze přizpůsobit přání novomanželů. Následující referenční menu uvádí základní, ale zcela dostačující nabídku cateringu od pátku do neděle. Je jen na Vás, co z nabídky si vyberete nebo jak si menu po domluvě individuálně upravíte. Ceny se vztahují ke květnu 2024 a uvedené nabídce. Při změně menu se mohou měnit.
Páteční večeře
O hosty, kteří přijedou na svatbu v pátek, byste se měli postarat. Jako příklad páteční večeře jsme připravili tuto nabídku. Honza Vám může připravit jedno z nabízených jídel:
- Hovězí guláš / Chilli con carne / Směs pečeného masa v lorně
Cena dle počtu osob: 200 až 300 Kč / porci
Cena zahrnuje pečivo a přílohy. Minimální počet, pro který lze večeři připravit, je 25 osob. Případná obsluha k výčepu a kávovaru dle Ceníku.
Sobotní a nedělní snídaně
Po náročném pátečním večeru či ještě náročnější svatební sobotě Vás může postavit na nohy kvalitní a pestrá snídaně formou rautu. Snídaně v ceně 200 Kč/osobu typicky obsahuje:
- studené mísy (šunky, výběr sýrů, pomazánky, ovoce a zelenina)
- med a marmelády
- jogurt a müsli
- vídeňské párečky
- vejce (míchaná vejce nebo omeleta)
- polévka (vývar / zeleninová / krémová)
- čaj
Cena 200 Kč / osobu (min. počet osob je 25).
Hlavní sobotní menu
Pro svatební oběd se v našich prostorách ukazuje jako ideální následující harmonogram: (i) usednutí ke stolu po obřadu a focení se svatebčany; (ii) slavnostní přípitek; (iii) polévka servírovaná v nádobách na polévku (terina) po jednotlivých stolech; (iv) hlavní chod formou bufetu. Hlavní chod formou bufetu šetří Vaši peněženku díky skromným požadavkům na obsluhu a není závislý na tom, jak moc se zdržíte při obřadu a při následném focení. Navíc udržuje příjemně neformální atmosféru svatby a přiměje svatebčany ke komunikaci. Po obědě následuje průběžné grilování až do nočních hodin. Na závěr lze připravit řízečky jako první pomoc při urgentním hladu nad ranními hodinami. Klasické menu v ceně 1.350 Kč / osobu může vypadat následovně:
- Oběd
- polévka: hovězí vývar s játrovými knedlíčky
- hlavní chod: svíčková s houskovým knedlíkem
- Průběžné grilování
- směs mas a zeleniny
- steaky
- burgery
- ryby z místních chovů
- saláty
- Noční chod
- řízečky
Cena je 1.350 Kč / osobu a vztahuje se k této nabídce.
Cena zahrnuje pečivo, přílohy, úklid stolů a kuchyně a obsluhu (mimo obsluhy baru – pivo / káva viz Ceník).
Zveřejněné menu slouží pro Vás jako inspirace a můžete je měnit dle domluvy s kuchařem Honzou.